Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Медиа Солутионс е агенција за дигитален маркетинг, основана во 2010 година, којашто нуди целосно портфолио услуги од областа на дигитален маркетинг за македонските компании кои бараат нови клиенти и кои се стремат да го развиваат бизнисот. Медиа Солутионс нуди широк спектар на услуги на полето на дигиталниот маркетинг почнувајќи од стратегии за интернет маркетинг, комуникациски планови до креирање рекламни кампањи преку повеќе канали на интернет. Освен споменатите, други главни услуги на Медиа Солутионс се:
•Централизиран менаџмент на имиџ кампањи на бројни македонски веб-сајтови
•Поставување, таргетирање и мерење на успехот и ефектот на интернет кампањите
•Централизиран менаџмент на pay-per-click реклами преку платформата KeepAnEye
•Изготвување и одржување на Фејсбук страници
•Генерирање содржини и стручна помош во платеното рекламирање на Фејсбук
•Зголемување на базата на фанови на Фејсбук 
•Google AdWords платено рекламирање; 
•Рекламирање преку Google Display Network; 
•Рекламирање на YouTube;
•Организација на настанот Сајт на годината во Македонија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Media Solutions?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.