Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Баланс-Дизајн-
Безвременост
Некои луѓе бараат убав дом...Други,го
прават домот убав.Дизајнот е
наменет за да ги направи луѓето
среќни,без разлика дали
функционално,естетски или
емотивно.
Уни Мебел-место каде
имагинацијата оживува.Уникатни
парчина мебел создадени ЗА ЛУЃЕ СО
 СТИЛ!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од UNI MEBEL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.