Zhelezarija BEST - AVTO Prilep

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 08:00 - 19:00
  Среда, Сабота 08:00 - 16:00
 • Контакт
  Улица. Народен Херој Орде Чопела бр. 141
  Населба Варош Прилеп
 • ID на Трговски Партнер
  36302003

Опис

Железарија БЕСТ - АВТО Прилеп е лоцирана во населба ВАРОШ на излезот од Прилеп кон Македонски Брод.Кај нас можи да се снабдите се секаков вид на Рачен и Електричен Алат за домашна и професионална употреба.
Секаков вид на цевки за Водовод и Одвод, Колена, Вентили, Чешми и секаков вид на санитарија.
Сите видови на Кабли, Штекери, Лед Панели и се што е потребно за осветлување на вашиот дом и градина.
Бои и Лакови, Поликолор и секаков вид на шртафовска роба.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Zhelezarija BEST - AVTO Prilep?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.