Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Приватна здраствена установа РЕЛАКС основана во 2004 со многу искусен тим содветни за помош , грижа , и совет кон своите пациенти за постигнување на своите цели. Нудиме голем спектар на физикална терапија , третмани работени по традиционална бугарска метода а воедно сме со чекор со модерната медицина со цел за задоволство и опоравување на нашите пациенти.
Вид на услуги.
-Електротерапија 
-Кинезотерапија
-Антицелулитна терапија -Масажа
-Парафино терапија 
-Крио терапија 
-Медицински масажи
-Спортски масажи
-Релаксирачки масажи 
-Линфни дренажи
-Зонотерапија
-Арома терапија 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RELAX?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.