Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Фото Коника се занимава со фотографирање и снимање на свадби и сите останати свечености. Со долгогодишна работа од 20 години, нашето студио ја има најсовремената технологија за снимање на Вашата љубовна приказна на Вашиот посебен ден. Со најсовремената и најбрзата дигитална машина за фотографии во градот со најдобар квалитет. Постојано го следиме развојот на технологијата и трендовите во нашата дејност за да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од FOTO KONIKA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.