Cashback & Shopping Points

 • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 02.2.2023 до 31.12.2023
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 09:00 - 13:00
  17:00 - 21:00
  Среда, Сабота 09:00 - 15:00
 • Контакт
  mob: +389 71 250 459
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36301989

Опис

Оптика Прооптик Кавадарци Ви нуди бесплатен компјутерски очен преглед и компјутерска обработка на стакла, брендирани очила за сонце, диоптриски очила од светски брендови, сите видови на стакла, контактни леќи и течности за контактни леќи.
Повелете посетете не. 

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Optika PRO OPTIC?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.