Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

НИКАЦ БЕТИ е Продавница за мешовита колонијална стока за секојдневна употреба во домот. Располага со голем избор од разни прехрамбени производи и средства за хигиена од повеке реномирани производители.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од NIKAC BETI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.