Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

За да бидеш успешен неопходна е јасна цел, а тое е она што не мотивира секојдневно.
Почнавме од Куманово, но не планираме да застанеме тука.
Водени од желба, истрајност, посветеност, со мали чекори но цврсто чекориме напред.
Ви нудиме квалитет, поволни цени, навремена испорака и достава.
Флексибилноста и упорноста е она што не разликува од другите.
Повелете секој работен ден од 7:00 до 15:00 часот.
Во КИМЕ - ГРАФ, вашите идеи и замисли се преточуваат во реалност.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kime-Graf?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.