Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник 09:00 - 17:00
  Среда 09:00 - 18:00
  Четврток - Петок 09:00 - 19:00
  Сабота 09:00 - 16:00
 • Контакт
  tel: +389 2 614 74 37
  mob: +389 78 368 048 (24h.)
 • ID на Трговски Партнер
  36301968

Опис

ОДМОРИ СЕ ТРАВЕЛ е интернет туристичка агенција, која има за цел да му помогне на корисникот да избере аранжман што најмногу одговара на неговите потреби.
На интернет порталот odmorise.mk се претставени сите понуди од туристичките агенции во Македонија со што му се овозможува на корисникот лесно и на брз начин да дојде саканиот аранжман на едно место. Порталот овозможува и on-line продажба на туристички аранжмани кои што ги нудат сите туристички агенции во Македонија. Целта ни е да му помогнеме на клиентот при изборот на најдобрата понуда за неговото патување или одмор, притоа без да ја менуваме цената која што ја нуди организаторот на патувањето.
Нашиот портал odmorise.mk ви нуди:
пребарувач на туристички аранжмани според вашите барања;
оn-line резервација 24 часа на ден преку нашата интернет страна;
безбедно on-line плаќање со кредитни/дебитни картички;
резервација на авио билети и хотели од целиот свет по најниски цени;

Не можете да ја најдете вашата нарачка од OdmoriSe.mk?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.