PARTNER PLUS Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Партнер Плус ДООЕЛ Скопје е реномирана компанија која на своите тековни и идни клиенти им нуди голем избор на сметководствени, книговодствени и правни услуги и решенија во најбрз можен рок со целосна посветеност кон барањата, желбите и потребите на своите клиенти и партнери, поттикнати и мотивирани од задоволството на самите клиенти. Ние нудиме широка лепеза на услуги и решение за секаков вид на прашања поврзани со административни, сметководствени и правни активности во Вашата компанија. Услуги за Материјално - финансиско работење, даночен консалтинг, правен консалтинг како и административни услуги

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PARTNER PLUS Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.