PZU LI-DENT Kochani

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Ordinacija po opsta stomatologija sto nudi stomatoloski uslugi:
-cistenje zaben kamen,
-poliranje,
-plombiranje so kompozitni plombi,nanokompozitni plombi,
-lekuvanje na zabi,endodonski tretman,
-vestacki koronki,mostovi
-totalni protezi,parcijalni protezi

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU LI-DENT Kochani?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.