PIXEL PRINT Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Во дизај студиото ПИКСЕЛ ПРИНТ можете да ги добиете најквалитетните понуди за печатење на постери, церади (голем формат), печатење на пвц налепници, брендирање на излози и возила, изработка на рекламен материјал како чаши, привезоци, маици. Секако изработуваме според ваши или по наш предлог и нацрти и целосни реклами од плексиглас, со лед или неонск осветлување. Изработуваме и рекламни пултови и букви од композитни материјали, форекс, аукабонф, стиродур...
За нас нема граница, границата е единствено вашата идеја.
Повелете кај нас, ние ќе ги оствартиме вашите желби и идеи!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PIXEL PRINT Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.