T.A. BELA ROZA Bitola

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 09:00 - 17:00
  Сабота 09:00 - 14:00
 • Контакт
  tel: +389 47 225 254
  mob: +389 75 462 344
 • ID на Трговски Партнер
  36301931
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Услови


Освен тоа, ние Ви ги нудиме и Cashback World предностите. Овие предности не важат за авионски билети, за аранжмани кои подлежат на попуст, како и за аранжмани со Early Booking и Last Minute цени. Cashback се добива исклучиво за аранжмани во сопствена режија на ТА Бела Роза, односно не важат за оние аранжмани каде ТА Бела Роза се јавува како посредник на други туроператори.

Опис


Т.А. „Бела Роза” II е основана во 1993 година. Во своето долгогодишно постоење агенцијата се издвојува по својата оргиналност и професионалност. Поседува лиценца “А” бр.177, издадена од министерство за економија на Република Македонија. Активна членка е на асоцијацијата на туристичките агенции на Македонија (АТАМ). 
Уште од самиот почеток продолжуваме да чекориме цврсто на патот – да ставаме темели на стабилноста и квалитетот на домашен и европски пазар.


Ние во Т.А. „Бела Роза” II сме секогаш свесни за одговорноста која ја имаме кон нашите клиенти и таа е главниот мотив кој не движи напред. Денес, поблиску до таа цел од било кога, сакаме да им се заблагодариме на сите наши клиенти и деловни партнери кои ни ја дадоа својата подршка и ни ја искажаа својата доверба… Затоа вистинскиот избор за Вас е да го видите светот со нас! Наша стратегија вистинскиот тим составен од искусни и чесни професионалци, перспективни луѓе кои имаат желба и капацитет за напредување во нашиот бизнис. Флексибилни и прилагодени на приватните и деловните потреби на нашите клиенти. 
Професионална одговорност.


Наша мисија да обезбедиме комплетни решенија кои ќе одговорат на сите побарувања на клиентите преку нашето работење да креираме и шириме трајни и стабилни вредности со квалитетен и чесен деловен однос да формираме база на лојални корисници да останиме пример за стандардите на стручност, професионалност, и етичност на пазарот. Наши цели да постигнеме долгорочен одржлив пораст и развој името на нашата компанија да стане синоним за сигурност за клиентите да станеме темел на стабилноста и квалитетот да ги доведеме деловните капацитети на оптимално ниво чесност, интегритет и стабилност.
Чесноста е основата на нашата работа.
Интегритетот е карактеристика на нашата компанија. Стабилноста е образ на нашиот успех. Лидерски карактеристики. Агенцијата говори погласно од зборовите. Се стремиме да го негуваме лидерскиот дух, ориентираност кон потрошувачот, ние ги почитуваме нашите клиенти, ги слушаме нивните желби и ги разбираме нивните очекувања. Ние даваме се од себе да обезбедиме квалитет и услуги кој ги надминува очекувањата на нашите клиенти. Нашите клиенти се синоним за успешност на компанијата и нејзината одржливост и развој, меѓусебно почитување се однесуваме еден кон друг со почит и горди сме со придобивките што ни ги носи разноликоста на нашите вработени и нивните идеи добриот тим е основата на секоја победа, добриот тим секогаш победува, затоа ние сме ПОБЕДНИЦИ!
Освен тоа, ние Ви ги нудиме и Cashback World предностите. Овие предности не важат за авионски билети, за аранжмани кои подлежат на попуст, како и за аранжмани со Early Booking и Last Minute цени. Cashback се добива исклучиво за аранжмани во сопствена режија на ТА Бела Роза, односно не важат за оние аранжмани каде ТА Бела Роза се јавува како посредник на други туроператори.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од T.A. BELA ROZA Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.