Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Од областа на Книжарницата ви нудиме секаков вид на опрема за потребите на предшколската возраст, за основци, средношколци и студенти.
Во склоп на тоа се и мултифункционалните принтери во боја и само црно-бело. Воедно располагаме и со богат асортиман на канцелариски материјали за потребите на секоја фирма.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од knizarnica 5+?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.