Balkan Proing - Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Д.Г.П.У. Балкан Проинг е архитектонска работилница со седиште во Скопје. Се занимава со изработка на проектна документација, водење на предмети низ општина и други институции и друго. Комплетно водење на администрација при изградба на објекти се до нивен упис во катастар. Нашето мото е спроведување на вашата идеја до реализација. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Balkan Proing - Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.