Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Продажба на графички материjали и графички услуги.
Кај нас можете да го најдете следното:
ПРИНТЕРИ/КАТЕРИ printers/cutters
МАТЕРИЈАЛИ materials
GRAFITYP фолии / foils
ОПРЕМА equipment:банери,пулт,држач за сито печат
КОРИСТЕНИ МАШИНИ\ USED MACHINES FOR SALE
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PROGRAFIKA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.