PRINT SOLUTION Bitola

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Услуги од секаков вид на печатење и издавање. 
Печатење на етикети, коверти, визит карти, плакати, постери и секаков вид на рекламен материјал. 
Offset, дигитално и комбинирано печатење. 
Професионална услуга со врвен квалитет и брза испорака.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PRINT SOLUTION Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.