Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Компанија со најголемо искуство со декоративен материјал за свадби
Компанијата црпи искуства повеќе од 20 години во областа на свадби, декорации, свадбени покани и фотографирање. Произлегува како најдоброто од Прима Фото - Happy Day. Основната идеја е да ви помогнеме во изборот и организирањето на вашите свадбени веселби, сугерирајќи ви ВАМ разни делови од нашето богато искуство. Ќе се обидеме да ги опфатиме сите сегменти - делови од нашето делување и работа и преку овој сајт.
Само за почеток - поседуваме повеќе од 600 различни видови свадбени покани, како и покани за разни ивенти, едноставно е потребно да не` контактирате, да дојдете до нас, да дојдеме до вас да ја проследите нашата презентација и обраборка на темата ВАША свадба и да си ги земете на крајот од нашето дружење ВАШИТЕ СВАДБЕНИ ПОКАНИ ГРАТИС.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PRIMA COMPANY?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.