PZU Ortopedija ST MEDIKA Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback + 10% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ПЗУ „ СТ - МЕДИКА “ Скопје

Д-р.Тони Талески ( Специјалист - Ортопед )Ортопедски услуги:

1. Преглед на бебе со ЕХО на колкови,

2. Следење на развојни деформитети на стапалата кај деца од предучилишна возраст (рамни стапала),

3. Следење на развојни деформитети на рбет (сколиози, кифози),

4. Третман на болни синдроми кои произлегуваат од рбетен столб (дископатии, брахијалгии, ишијалгии, лумбаго),

5. Пункција на зглоб кај состојби со внатрезглобна течност или крв,

6. Апликација на внатрезглобни инекции,

7. Инцизија на слузни кеси,

8. Хирушка обработка и шиење на мала рана,

9. Поставување на ортопедско помагало или гипс, вадење на поставена гипсена имобилизација,

10. Следење и конзервативен третман на спортски повреди,

11. Следење и лекување на остеопороза,

12. Отстранување на ноктна плоча кај гливични инфекции на ноктите,

13. Интравенска инекција,

14. Интрамускулна инекција,

15. Консултативни прегледи

Закажете преглед за Вас и Вашите најмили на телефонските броеви; 02/2464460 и 077/564 200

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU Ortopedija ST MEDIKA Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.