METAL DIZAJN HTA Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Фирмата МЕТАЛ ДИЗАЈН изведува завршни работи во градежништвото како и 
изработка на секаков вид елементи и производи од ковано железо според желбите на купувачите. Главна дејност на фирмата се завршните работи во градежништвото, како што се изработка на: 
челични конструкции
ентериер од челик и ковано железо
настрешници со поликарбонат (лексан)
топловодно парно греење. . .
Успехот на нашата работа се задоволни клиенти кои ги имаме, како во Македонија, така и во повеќе земји од опкружувањето ми европа.
Нашите примероци на оргинални кованици и реплики се присутни во Србија, Швајцарија, Белгија и Австрија. 
Имаме воспоставена соработка со странски признати архитекти на кои им даваме можност да понудат најсоодветни решенија кои одговараат на барањето на клиентите 
Во Македонија сме присутни и со изработки на рекламни паноа од композитни материјали - алкобонт. 
За нашата успешност и квалитет во работењето најдобро зборуваат проектите што сме ги реализирале, меѓу кои можеме да ги издвоиме: 

Поликлиниката „Букурешт“ 

Изведби на дел од плажите во Дојран
Бензиска пумпа „Бензол“ Струмица
Ентериери од ковано железо во Швајцарија, Белгија и Австрија
Изработка на реплики на ковани огради
МЕТАЛ ДИЗАЈН веќе 17 години го оправдува своето име во дизајнирање на најразлични ентериери од метал.
УВЕРЕТЕ СЕ ВО НАШИОТ КВАЛИТЕТ И ОРГИНАЛНА ИЗВЕДБА!!! 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од METAL DIZAJN HTA Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.