Educational Advising Center

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


ЕАЦ, е основан во 1999 година и делува во областa на меѓународното образование.
Мисијата на ЕАЦ е активно партиципирање во процесот на информирање на македонската јавност за можностите за студии во странство.
ЕАЦ е единствен центар и пионер во областа на образовниот консалтинг во Македонија кој нуди бројни услуги и активности за студентите заинтересирани за студии во странство како што се:

  • Тест центар за академски и професионални испити TOEFL IBT, TOEIC, GMAT, CISCO, MICROSOFT, CIA, ORACLE и други 
  • Курсеви за TOEFL IBT, TOEIC, GMAT, SAT, GRE, IELTS, AP exams 
  • Советување за формално образование во странство, можности за стипендии и финасиска помош и професионален развој  
  • Организирање на образовни настани и презентации

www.oic.org.mk; www.studyabroad.mk

Educational Advising Center – EAC www.eac.org.mk is organization founded in 1999 and operates in the field of education and consulting in education until present.
Mission of Educational Advising Center is to actively participate in the process of informing the Macedonian public about educational opportunities to study abroad.
EAC is a unique center and a pioneer in educational consulting in Macedonia that covers wide range of services and activities for students and professionals such as :
• Test center for Academic and Professional exams
• Academic and professional training
• Consulting for education and professional development
• Organizing events for education and career


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Educational Advising Center?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.