Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 3% Cashback Валиден од 02.2.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


BESPLATNO odreduvanje na dioptrija !
Pro optika vi nudi visoko kvalitetni i brendirani ramki za ocila.
Vo svojot asortiman isto taka raspolaga so naocari za sonce od svetskite brendovi.

Cenite vo Pro optika se najpovolni vo gradot (proverete i uverete se)


Kaj nas ke dobiete naocari so dioptrija vo rok od 20-30 minuti. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ProOPTIC?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.