Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


BESPLATNO odreduvanje na dioptrija !
Pro optika vi nudi visoko kvalitetni i brendirani ramki za ocila.
Vo svojot asortiman isto taka raspolaga so naocari za sonce od svetskite brendovi.

Cenite vo Pro optika se najpovolni vo gradot (proverete i uverete se)


Kaj nas ke dobiete naocari so dioptrija vo rok od 20-30 minuti. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ProOPTIC?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.