Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Service & Tuning по 6500 MKD Купување
  • 1% + 1 Transport по 6500 MKD Купување
  • 3% + 4 Rent по 6500 MKD Купување
  • 2% + 1 Retail - Upright Piano по 6500 MKD Купување
  • 1% + 1 Retail - Grand Piano по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Brand new upright and grand pianos
- Sell
- Rent
- Transport 
- Service
- Reparation of pre-owned pianos

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PIANO CENTRE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.