Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Во Берлин бар можете да дојдете секој ден од 08:00 - 23:45 часот. Во нашиот бар секогаш ќе бидете услужени од професионален персонал со одлично кафе и пијалоци, како и разни коктели, како алкохолни така и безалкохолни. Во барот можете да порачате и големиот избор на сладоледи. Секако тука се и здравите смути напитоци од Јагода, малина, банана како и многу други освежителни вкусови од свежо овошје. 
Ќе ни биде чест да ја организираме Вашата забава по било како повод. Дојдете и уверете се. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BERLIN BAR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.