Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ ВО ПЕРАЛНА И ВУЛКАНИЗЕР ТЕНМАХ КАДЕ СТО КЕ БИДЕТЕ КВАЛИТЕТНО УСЛУЖЕНИ СО
-ПЕРЕЊЕ НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ
-ВУЛКАНИЗЕРСКИ РАБОТИ
-ИСПРАВУВАЊЕ БАНДАЖИ

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TEN MAX?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.