Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Sofi Gift е атеље кое се занимава со продажба на цвеќе, саксиско цвеќе, растенија, подароци, како и уредување и декорација на свадбени и било какви други свечености. Повелете во Sofi Gift Скопје.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SOFI GIFT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.