Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Бутик DRESSCODE
Ви нуди голем асортиман на сите видови машка облека по најнова мода.
Бутик DRESSCODE
Можете да го најдете на почетокот на чаршијата во центарот на Струга.
Повелете Ве очекуваме.


Butik DRESSCODE
Ju ofron: asortiman të madh me tesha për meshkuj, dne modën më të re të teshave.
Butik DRESSCODE
Mundeni tagjeni: në fillim të korzos, në qendër të Strugës.
Urdhëroni na vizitoni.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dresscode?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.