Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 07:30 - 15:30
 • Контакт
  tel: +389 2 2241 377
  mob: +389 70 225 220
 • ID на Трговски Партнер
  36301852
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

Промонтинг - ДООЕЛ Скопје е градежно - занаетчиска фирма, формирана во 1990 година. Основна дејност е комплетна реконструкција и изградба на нови објекти. Во склоп на нашата работа е и проектирање. Ги поседуваме сите потребни овластувања и сертификати.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Promonting?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.