PLEJ RADIO Struga

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

PLAY RADIO Струга, e афирмирана радио станица која емитува сигнал на пошитоката територија на Струга и Охрид каде е и најслушана со најдобар избор на музика. Право место за прекламирање на вашиот бизнис. Слушателска публика од преку 40000 слушатели. Исто така директно може дса не слушате и на Интернет.
Снимаме секакви радио реклами и истите се емитуваат во програмата секојдневно во емисии во живо.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PLEJ RADIO Struga?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.