Cashback & Shopping Points

  • 5% + 20 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

СТЕФАНО РЕКОРД е реномиран издавач на музички изданија во Македонија. Врши комплетна издаваќка дејност на повеке реномирани македонски исполнители.
Припремаме, снимаме и печатиме комплет ЦД-а, ДВД-а во облик и количини барани од нарачателот

Не можете да ја најдете вашата нарачка од STEFANO REKORDS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.