Auto Shkolla Rudina

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Секој кандидат своите лични (cashback) предности ќе ги добие по целосната наплата на обуката.
Secili kandidat përparësitë e veta (cashback) do ti ketë pas pagesës totale .

Опис

Авто Школа "Рудина" со своето долгогодишно искуство и професионализам се грижи секој возач да стекне навика за да постапува во согласност со сообраќајните правила и прописи,да се грижи за безбедноста,да постапува хумано и етички и да ги почитува другите учесници во сообраќајот.
Затоа Авто Школа "Рудина" - Струга со својот тим ви стојат на располагање во секое време и ви нуди обука за АМ и Б Категорија .
Повелете , посетете не .
Auto Shkolla "Rudina" - Strugë me përvojën e vetë shumëvjeçare dhe me profesionalizëm të veçantë kujdeset që çdo vozitës për shofer të jetë i pregatitur dhe t'i zbatojë rregullat dhe ligjet e komunikacionit rrugor  dhe në mënyrë humane si dhe me etikën e tij t'i respektojë të tjerët në komunikacion.
Për këtë arsye Auto Shkolla "Rudina" me stafin e vetë profesional ju qëndron në gatishmëri në çdo kohë dhe ju ofron vozitje nga kategoritë AM dhe B .
Urdhëroni dhe na vizitoni.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Auto Shkolla Rudina?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.