KARGO MARK EKSPRES

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Се занимаваме со товарен патен транспорт во внатрешен и меѓународен сообраќај.
Нудиме навремена и професионална услуга !
Професионален тим на возачи кои одговараат на потребите на нашите клиенти сигурно, совесно, брзо и точно !
Ги организираме сите видови патен транспорт за вашите потреби, превоз на стоки , материјали и слично.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KARGO MARK EKSPRES?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.