Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Фото Коника е професионално студио за снимање и фотографирање на свадби и сите останати свечености. Постоиме 20 години и постојано го следиме развојот на технологијата и трендовите во нашата дејност. Располагаме со најдобрате фото машина Frontier 570. Ги изработуваме сите димензии на фотографии од 9x13 до 30x45, а исто така изработуваме и Photo Book.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Foto Konika?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.