Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Се за вашите компјутери... сервис за вашите компјутери и телефони... за вашиот дом да биде безбеден голем избор на камери за видео надзор и алармни системи... тимот на интегра системи секогаш со вас и за вас... повелете ве очекуваме!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од INTEGRA-SISTEMI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.