Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Игротека „Смајли“ ветува добра забава за сите дечиња, професионално згрижување во дневен престој, но и многу други содржини, по што таа се разликува од останатите.
Креативноста и иновативноста ќе може да ја следат родителите на официјалната Facebook страна(www.facebook.com/IgrotekaSmileyOhrid) каде што постојано се бидат известувани за новите содржини. Дечињата кои го посетуваат дневниот престој се безбедно згрижени, координирани и чувани од стручно образован кадар.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Igroteka Smiley?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.