Rent a car EURO SKALA

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Еуро Скала од Струмица е “Rent A Car” компанија, односно компанија за изнајмување на возила, која нуди одличен избор на најразновидни возила. Нашата работна политика е да ги исполниме сите Ваши желби, кога е во прашање изнајмување на возило. Доаѓаме на Ваша адреса при предавање и при вракање на автомобилот.
 

Ја скративме процедурата на изнајмување, која порано беше потребна при изнајмувањето и ја направивме полесна. 
Едноставно сакаме сите наши услуги да ги прилагодиме на сите.
Нудиме висок квалитет на услуги, кои вклучуваат добро обучени вработени и одлично одржувани возила. Сите наши возила се опремени со клима уред, ABS сопирачки, воздушни перничиња и радио со ЦД.
Ваше е да не контактирате и пренесете вашите желби, а ние ќе се потрудиме да Ви обезбедиме оптимално решение, кое максимално ке се исполни , а многу често и ќе ги надмине Вашите очекувања.
СЕКОГАШ ТАМУ КАДЕ СТЕ ВИЕ!
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Rent a car EURO SKALA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.