Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Сега 2,5% наместо 1% Cashback Валиден од 01.6.2023 до 15.6.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Ние нудиме голем асортиман на свежо овошје и зеленчук, јаткасти производи, здрава храна, еден дел од производите се со органско производство...


Се наоѓаме во строгиот центар на Неготино, веднаш до маркетот Кит - Го и Ви го нудиме најдобриот избор на свежо овошје и зеленчук. Нашето осум годишно искуство,ви гарантираме врвен квалитет на нашите производи.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PILJARA REFRESH ILIEVSKI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.