Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Недела 09:00 - 00:00
 • Контакт
  mob: +389 78 366 364
 • ID на Трговски Партнер
  36301726

Опис


TIME OUT COFEE СЕ НАОГА ВО БЛИЗИНА НА СТРУГА ВО С.ДРАСЛАЈЦА НА САМИОТ ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД ПСС ПОВЕЛЕТЕ ВЕ ОЧЕКУВАМЕ НА УТРИНСКО КАФЕ,СОКОВИ,ЛАДНО ПИВО,ДОБРА АТМОСВЕРА...

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TAJM AUT KAFE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.