KRISTAL AVTOPERALNA

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Автоперална CRYSTAL се занимава со професионално перење на автомобили,камиони,комбиња,теписи со најпрофесионални и најнови средства.Кристално чисто.Се наоѓа на патот за Довлеџик после кружниот тек по автопатот од десна страна.
Миење на мотор,хемиско чистење,полирање на автомобили,полирање на фарови,автонавлаки (оригинал и универзални),патосници (оригинал и универзални)

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KRISTAL AVTOPERALNA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.