Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Hoorus DOOEL SKopje. Trgovsko drustvo za smetkovotsveni uslugi. Dolgo godisno iskustvo. Postoi me 17 godini. Locirani sme vo Skopje. Obratete se vo nasata kancelarija i ke bidete brzo i profesionalno usluzeni.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Horus Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.