Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Располагаме со голем број постелнини и завеси кој ке ви го разубават домот. Најразновидните прекривачи можете да ги најдете кај нас, за секоја возраст. Овде ке најдете се што ви е потребно!
Ентериерот ќе ви го украсиме и со прекрасни уметнички слики кои ќе ви го исполнат погледот и душата со радост! И сето ова по прекрасни и поволни цени!
Згора на тоа, имате Cashback и Shopping points на секое купување! 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MILA-NS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.