Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

  • Работно време
    Со закажување
  • Контакт
  • ID на Трговски Партнер
    36301677

Опис

Шпедиција Shale Logistik се занимава со внатрешен транспорт и услуги. Исто така се занимава со транспорт на стока низ Македонија (мебел, селидба, итн.)

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Shale Logistik?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.