Veb Akademija EVEREST

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови


Членските предности не важат за однапред договорени попусти.

Опис

Мисија
Мисијата на Еверест е да им помогне на поединците и организациите да стекнат знаења и вештини во областа на информатичката технологија неопходни за да:


  • го достигнат својот максимален потенцијал,
  • бидат успешни и професионално напредуваат,
  • ги остварат своите цели.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Veb Akademija EVEREST?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.