Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Фото Коки е свадбена продукција со долгогодишно искуство и врвен квалитет во зачувувањето на вашите најубави моменти од животот. Свадбената фотографија не е само парче хартија, таа е полна со емоции и направена со љубов.
  • снимање и Фотографирање со најсовремена технологија 
  • wedding Love story ( изработка на свадбена приказна )
  • wedding photo session ( свадбена фото сесија )
  • wedding photo book ( свадбен фото албум )
  • изработување на сите димензии на фотографии
  • видео кран, снимање со дрон
                КВАЛИТЕТНА УСЛУГА И НАЈПРИСТАПНИ ЦЕНИ
                         WEDDING PRODUCTION FOTO KOKI
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од FOTO KOKI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.