Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Контакт
  Ул.Осоговска бр.30 , М.Каменица
  033/431-779
  078/432-779
  Ул.Александар Македонски бр.16 , М.Каменица
  033/432-777
  075/309-845
  с.Истибања , Виница
  075/309-845
  078/432-779
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36301665
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

ПЗУ Аптека ВИВА со главно седиште во Македонска Каменица е основана во 1996 година на чело со дипломиран фармацефт Виолета Мирчевска.
Оттогаш ПЗУ работи во служба на пациентите, непрекинато и ги задоволува здравствените потреби на своите клиенти.
Во склоп на ПЗУ подоцна е основана и ПЗУ Аптека Вива - 2 и пред извесно време и ПЗУ Аптека Вива  - 3.
Организациите располагаат со широк асортиман на лекови, козметика, детска храна, чаеви и многу други артикли.
МОТО:
'' Мисли за твоето здравје денес и не двоуми се '' 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka VIVA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.