Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Хотел Хармонија располага со 30 комфорно-стилско уредени соби. 
Хотел Хармонија има одлична локација за вашите состаноци, семинари и разни настани.Капацитетот на салата за состаноци-семинари во (клубски-амфитеатар) поставени столица за 200 лица.Салата е опремена со аудио-визуелна опрема:– Wi-fi, TV LCD, DVD плеер , лап топ, флип чарт табла, Интернет, Скенер, принтер, копии, симултан превод со претходна најава.
Време е за незаборавна прослава да направите во Хотел Хармонија со свечена вечера, весела забава и квалитетна услуга. Вие само поканети ги најблиските и со вас понесете ја вашата ведра насмевка а останатото оставете го на нас.Капацитетот на салата е максимум 350 гости.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Hotel HARMONIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.