AVRA Restaurant & Café

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Ресторан и кафе Авра е сместен во мирно и пријатно окружување. Нашата цел и мисија е да уживате во добра храна и уште подобра атмосфера.
Се наоѓаме на влезот на Башино село, Велес . 
Повелете да ги почувствувате сончевите зраци во прекрасна атмосфера.  

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AVRA Restaurant & Café?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.