McCANN Skopje - Agencija za marketing komunikacii i uslugi

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Агенцијата Меккен Скопје е формирана во 1997г. и е една од основачите на македонската рекламна индустрија. Агенцијата е дел од I&F McCann Grupa. Бескрајната креативност комбинирана со несекојдневна реализација преку различни комуникациски канали е експертиза на Меккен Скопје за која ги има добиено сите релевантни интернационални награди во рекламната индустрија, меѓу кои и најпрестижната: Златниот Лав на Канскиот рекламен фестивал.
 
Меккен Скопје е маркетинг комуникациски партнер на водечките домашни, регионални и меѓународни брендови. Обезбедува целосен спектар на маркетинг услуги почнувајќи од маркетинг и комуникациска стратегија, креативна стратегија и решенија, бренд дизајн, издаваштво, медиуми, односи со јавност, дигитални комуникации, дизајн, промоции и настани итн.
 
Стратешката соработка заснована на партнерски однос со клиентите и клучните засегнати страни, поддршка и know-how од водечките глобални и регионални мрежи и нашите обучени професионалци им овозможува на нашите клиенти да ги постават највисоките стандарди во интегрираните маркетинг комуникации и да ги водат кон понатамошен успех и раст на пазарот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од McCANN Skopje - Agencija za marketing komunikacii i uslugi?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.