Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Со закажување
 • Контакт
  Младински културен центар – Битола
  Цар Самоил 29, 7000 Битола, Македонија
  Тел. ++389 (0)47 233 020
  Факс. ++389 (0)47 203 925
  mkcbt.org.mk
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36301611

Опис

Tренинг сервис преку кој континуирано се релизираат голем број на локални, национални и меѓународни обуки за развој на вештини, знаења и компетенции кај младите луѓе.
Спроведување обуки за стекнување вештини за вработување.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MKC-Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.